Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.restaurantpaddock.com.

Restaurant Paddock Brasa com a responsable del tractament de les dades personals dels usuaris del lloc web, informa els usuaris sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del seu lloc web.

En aquest sentit, Restaurant Paddock Brasa garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals. L’ús d’aquest web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

Quines dades personals recollim i per què

Tractarem les seves dades per a anàlisis del mateix lloc web, tals com a visites, comportament, etc. (cookies)
A més els utilitzarem per contactar amb vostès a fi de confirmar la seva reserva en el nostre establiment i, si ho autoritza, per comunicar-li novetats.

Formularis de contacte

Les dades de caràcter personal que es facilitin en qualsevol dels formularis existents en aquest lloc web, seran tractades de conformitat amb la normativa de protecció de dades i  passaran a formar part d’un fitxer titularitat de Restaurant Paddock Brasa aquest fitxer està destinat exclusivament als indicadors establerts en aquesta web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Google analytics extensió que proporciona serveis analítics, enllaç a la política de privadesa del proveïdor d’anàlisi

Amb qui compartim les vostres dades

Restaurant Paddock Brasa informa els usuaris que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l’excepció que la cessió estigui emparada en una obligació legal o quan sigui necessari per oferir un servei relacionat amb l’enviament de mails amb informació de productes i/o serveis oferts, únicament i exclusivament, per Restaurant Paddock Brasa. Aquestes organitzacions no podran utilitzar ni compartir les dades en cap cas.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (REPD) concedeix a les persones interessades la possibilitat d’exercir una sèrie de drets relacionats amb el tractament de les seves dades personals.
En la mesura que les dades de l’usuari són objecte de tractament per part de Restaurant Paddock Brasa, els usuaris podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb allò que preveu la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Correu electrònic de contacte per a qüestions relacionades amb la privadesa 
info@restaurantpaddock.com

Informació addicional

Si considera que el tractament de les seves dades personals vulnera la normativa o els seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, a través de las seva seu electrònica, o la seva direcció postal: C/ Rosselló, 214,  C.P. 08008, Barcelona (Espanya).